Sesongtipset

Sesongtips 2019:
Per 25.06. er det to personer som har 8 rette: Jonas Moksnes og Frode Revhaug. Det er 6 personer med 7 rette.

Neset fk har en supportergruppe på Facebook.
Besøk oss der!

Miniturnering 3v3 på Frostadan 10. august

Neset FK inviterer barn fra Neset og Aasguten i alderen 6-10 år til 3v3 turnering på Vinnatrøa!

3v3 er en spillform som er både morsom og lærerik. Alle spillerne får mange ballberøringer og det scores mange mål. De fleste deltagerne får oppleve gleden ved å score, dette bidrar til økt mestringsfølelse og fotballglede!

Påmelding innen 1 august 2019 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les fullstendig invitasjon under.
Vedlegg:
Last ned denne filen (Invitasjon miniturnering 10 aug 2019.pdf)Invitasjon miniturnering 10 aug 2019.pdf[Invitasjon 3v3 Miniturnering 2019]113 kB

Åpent klubbhus på Vinnatrøa i sommer

Neset FK åpner klubbhuset for barn og unge i sommer. Vi ønsker å legge til rette for at barn i alle aldre kan treffes i ferietida. Her blir det selvfølgelig mulighet for å spille fotball men også andre aktiviteter både utendørs og innendørs. Vi ordner med brettspill, det blir mulig å se fotballkamper på storskjerm eller de kan bare sitte og prate om de ønsker det. Vi åpner også kiosken og her blir det salg av både kaffe, nystekte boller, pizza, frukt, grønt og snack.

Klubbhuset Vinnatrøa

Det vil alltid være en ansvarlig voksen tilstede i åpningstida, men gjør oppmerksom på at det ikke er en barnepark. Noen ungdommer fra et av fotballlagene har fått ansvar for kiosksalget. Vi håper selvfølgelig at også foreldre tar turen ned på Vinnatrøa. Sosialt for både voksne og barn, for de som liker å spille fotball og for de som ønsker å treffe venner ☺

Uke 28  Uke 29  Uke 30  Uke 31
Tirs  9/7  kl 18-21  Tirs  16/7  kl 18-21 Tirs  23/7  kl 18-21 Tirs  30/7  kl 18-21
Tors 11/7  kl 18-21 Tors 18/7  kl 18-21 Tors 25/7  kl 18-21 Tors 1/8  kl 18-21

Fem Neset-lag til Storsjøcup!

Som vanlig stiller Neset mannsterke i Storsjøcupen! I år er det hele fem lag som skal delta i Sveriges eldste fotballturnering for ungdom. Gutter 12, Jenter 13, Gutter 13, Gutter 14 og Gutter 16 sørger for at det blir en stor kontingent som tar turen til Østersund til uka.

Oversikten under viser tider og baner Neset-lagene skal spille på, og med god planlegging skulle det være mulig å få med seg mange av kampene.

Ta gjerne turen til Østersund, eller følg med på Nesets supportergruppe på Facebook for å holde deg oppdatert utover uka.

Alle resultater finnes også på Storsjøcupens egne resultatsider.

Tine Fotballskole 2019

TINE Fotballskole barn som løper