Nesetveteranan

Nesetveteranan treffes på Vinnatrøa hver fredag formiddag for sosialt lag, kaffe og mimring. I 2021 hadde Nesetveteranan 64 medlemmer.

I tillegg til mimring seg i mellom hver fredag, har Nesetveteranan gjort en stor innsats med å samle sammen og dokumentere historien om Neset fra 1905 og frem til i dag. Planen er å publisere mest mulig av dette på nesetfk.no

Kontakt: Jon Flægstad

Last ned Neset FK sin jubileumsbok fra 1980!
I forbindelse med Neset sitt 75-årsjubileum i 1980 ble det lagt ned en stor innsats med å lage ei en bok om Nesets historie fra 1905 og fram til da. Det var Dagfinn Tingstad og Jon Svendsen som i hovedsak stod for innsamling og redigering av stoff til boka. Nå er boka digitalisert og gjort tilgjengelig for nedlasting og gjennomlesing.

Last ned boka som pdf

Laget mot Kvik (4. runde) på Sorgenfri gressbane søndag 8. september 1940 kl. 12.30. Fra venstre: Fritjof Rundhaug, Ottar Nygaard, Olaf Nygaard, Leif Buchholdt, Magne Stinussen, Einar Stinussen, Ove Owesen, Bjarne Tingstad, Odd Buch­holdt, Noralf Sørheim, Arne Hogstad. Kampen endte med seier 3-1 til Neset. Kilde: Neset jubileumsbok 1985.